MARDİN / KIZILTEPE - Mehmet Emin Değer İlkokulu

Mehmet Emin Değer İlkokulu

sanayi mahallesi İpek Yolu cad. no 7/C Kızıltepe/MARDİN
Vizyon
Topluma yararlı, yaratıcı ve pozitif düşünen, ve yarattığı değerlerle ülkesini tüm dünyada temsil eden nitelikli bireyler yetiştirmektir. * Veli-öğrenci-öğretmen işbirliği ile geleceğe yön veren, başarıya aç, ulusal ve uluslararası alanda yetiştirdiği öğrencilerle model bir okul olmaktır.
Misyon
Öğrenmeye istekli bireyler yetiştirmek için varız. Sevgi dostluk ve anlayış içerisinde yaşam mücadelesini hep kazanacak, kaybettiğinde kaybettiklerinden ders alacak böylece hiç kaybetmeyecek bireyler yetiştirmek için varız. Tüm insanlara saygılı, güvenilir, bencillikten uzak kuşaklar yetiştirmek için varız. Gizemli evrenin gizlerini çözümlemeyi uğraş edinen, girişken, sürekli kendini yenileyen, üretken, değerlendirme yeteneği güçlü bireyler yetiştirmek için varız. İnsanca duyguların egemen kılındığı,insanlık tutkusu ile dolu genç beyinler yetiştirmek için varız. İnançlarında özgür,tıpatıp bizim kopyamız değil, bizi aşan çağı yakalamak hatta geçmek çabası içerisinde olan bireyler yetiştirmek için varız. Özel beceri ve yetenekleri doğrultusunda, çağdaş, insani ve bilimsel değerlere saygılı, sorumlu ve duyarlı , görev ve sorumluluklarının bilincinde, bilimin tek doğru yol gösterici olduğuna inanan insanlar yetiştirmek için varız.
12.00-17.00
Okulumuza şehiriçi arabalarıyla ulaşım sağlanabilmektedir.
2 Adet Özel Servisimiz mevcuttur.
Merkez
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz çarşı merkezine 800 metre uzakta olup, ilçe otogarının karşısında yer almaktadır.